USOCV REPROVA LA POLÍTICA DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ PER LA “REDUCCIÓ” DE CONCERTS DE BATXILLERAT I LA PÈRDUA DE LLOCS DE TREBALL QUE COMPORTA.

La Conselleria d’Educació va comunicar el  19 d’abril als centres afectats la pèrdua d’unitats concertades de Batxillerat per no complir els requisits i criteris que la mateixa va imposar i que mai hem considerat justs, ja que deixen de costat, entre altres criteris, la demanda social i la llibertat d’elecció. En total se suprimeixen 31 aules de Batxillerat en tota la Comunitat Valenciana, afectant pràcticament a un de cada quatre centres amb concert en Batxillerat. Ningú parla dels treballadors afectats i dels alumnes que van a haver de triar altres centres. Aquesta línia política és continuació de la qual va començar l’any 2015, anar minant gradualment l’ensenyament concertat i com a conseqüència acabar amb els llocs de treball en el sector.

Però açò no acaba ací, l’última maniobra està en les ràtios publicades el dia 12 d’abril en el DOCV (com a correcció d’errors) i açò afectarà als centres i en particular als treballadors dels mateixos, ja que l’augment d’aquesta ràtio va a repercutir en els centres que no arriben al nombre d’alumnes i que també perdran el concert. On ha quedat la necessitat de baixar les ràtios i augmentar la qualitat de l’ensenyament?

USOCV està en contra de la doctrina política d’aquesta Administració consistent a reduir els concerts educatius i transvasar progressivament el seu alumnat als centres públics. No es poden calcigar les llibertats individuals en nom del progressisme i la democràcia. Els vertaders problemes en l’ensenyament són el fracàs escolar i la falta de qualitat, problemes dels quals sembla ningú vol acordar-se. Anem a defensar als treballadors del sector fins a les últimes conseqüències dins del marc de la llibertat d’ensenyament.

error

¿Te gusta?, comparte la noticia.

Follow by Email
YouTube