A l’OFENSIVA! PELS SALARIS, L’OCUPACIÓ DIGNA I LA JUSTÍCIA SOCIAL

Aquest 1 de maig, la Unió Sindical Obrera crida a la necessària mobilització de la classe treballadora, passant a l’ofensiva, per a exigir la fi de les polítiques que aprofundeixen en les desigualtats socials, la pobresa, els baixos salaris o les ocupacions denigrants i precaris. Per molt que intenten vendre una recuperació que no és real, la veritat és que la crisi continua per a la gran majoria de la població.

La desigualtat social, la pobresa i l’exclusió són ja cròniques i situen a Espanya entre els països amb majors índexs de desigualtat social, que s’han incrementat en set punts i mitjà en els últims anys. Són molts les llars familiars que tenen dificultats econòmiques per a abordar el dia a dia. I tenir ocupació avui no significa necessàriament el desenvolupament integral com a persona, perquè una part important dels qui tenen ocupació segueixen sent pobres.

I és que gran part de la ciutadania pateix la desocupació i la mala qualitat de l’ocupació que s’ha creat en els últims anys, i especialment entre els joves. Les millores en els índexs econòmics del país i en els resultats de les empreses no estan tenint el seu reflex en l’augment significatiu de la despesa social ni en l’increment dels salaris. Al contrari, els serveis públics no estan a l’altura de les necessitats dels ciutadans i els salaris acumulen un descens del 0,8% només en l’últim any. La ciutadania ha de recuperar l’ocupació, salaris, pensions, protecció social, etc., en definitiva, condicions de vida que permeten viure dignament. Per açò, ha arribat el moment de passar a l’ofensiva.

Participa amb el nostre sindicat l’1 de maig!

MANIFEST 1 de maig 2017

error

¿Te gusta?, comparte la noticia.

Follow by Email
YouTube