FTSP-USOCV CONTRA LES EMPRESES PIRATES DE SEGURITAT

Juan Fresneda i Mila Albert, en representació de la Federació de Treballadors de Seguretat Privada de USOCV, s’han reunit avui, divendres 13 de gener amb el Secretari Autonòmic de la Consellería de Justícia de la Generalitat Valenciana, D. Ferran Puchades. El motiu d’aquesta reunió és continuar amb la lluita contra les empreses pirates del sector de seguretat, i que l’administració dispose de mesures legals, per a no contractar i adjudicar, solament per ser l’oferta més avantatjosa per a les arques de l’administració, a aquestes empreses.

S’ha continuat amb les reunions amb aquesta administració autonòmica, per a supervisar i aportar idees amb la finalitat de que les empreses que liciten i siguen adjudicatàries, complisquen amb el conveni col·lectiu estatal, aporten millores socials als treballadors, implanten els plans d’igualtat i com no, estiguen al corrent dels tributs i de les cotitzacions.

L’adjudicació del servei de seguretat privada de les dependències judicials de la Comunitat Valenciana, serà abans de finalitzar el mes de gener i afecta a un total de 80 vigilants. Esperem que amb les nostres aportacions, aquesta vegada SI, s’adjudique amb els criteris d’una contractació socialment responsable.

error

¿Te gusta?, comparte la noticia.

Follow by Email
YouTube